ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΗ - ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΚΑΛΥΨΗ
Οι Ειδικά Εκπαιδευμένοι Φρουροί (Αnti – Terrorism, Anti – Piracy) της Προσωπικής σας Φύλαξης, ένστολοι ή με διακριτική ενδυμασία, σας παρέχουν 24ωρη κάλυψη εσάς και της οικογένειά σας για όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητές σας.
Με τον άρτιο Επιχειρησιακό Σχεδιασμό και σε συνδυασμό Ποιότητας και Υψηλής Τεχνογνωσίας σε όλους τους τομείς φύλαξης, σας εγγυόμαστε μια Υπηρεσία Προσωποφύλαξης ακριβώς όπως την επιθυμείτε.

Η Icarus Security σας παρέχει και 24ωρη κάλυψη στην κατοικία σας, στον επαγγελματικό σας χώρο ή κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σας. Σας περιφρουρούμε από απειλές και κινδύνους, σας απομακρύνουμε από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες των δημοσιογράφων όταν το επιθυμείτε, επιλέγουμε εναλλακτικές διαδρομές, σχεδιάζουμε τις επισκέψεις σας σε γνωστό εμπορικό κέντρο για μια ημέρα ξεκούρασης και shopping, εξασφαλίζοντας έτσι την προσωπική και οικογενειακή σας ηρεμία και γαλήνη. Αξιοποιείστε τους φρουρούς προσωπικής φύλαξης της Icarus Serurity και κρατήστε μακριά ανεπιθύμητες καταστάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Προσωποφύλαξη VIP προσώπου
Προσωποφύλαξη VIP προσώπου

ΣΤΑΤΙΚΕΣ
ΦΥΛΑΞΕΙΣ
Ύψιστη ασφάλεια των πελατών μας
Με την υπηρεσία αυτή, υπάρχει πλήρης, ενδελεχής και διαρκής έλεγχος όλων των φυλασσόμενων χώρων της αρμοδιότητας κάθε φύλακα.

περισσότερα
ΑΝΤΙΠΕΙΡΑΤΕΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ
Συνεργασία με Σχολές Εκπαίδευσης
Οι εκπαιδεύσεις στο προσωπικό μας γίνονται πάνω σε στοιχεία της παγκόσμιας πειρατείας, στη Σομαλία, ΝΑ Ασία και Δυτ. Αφρική

© 2024 | icarusecurity.gr
ΑΡΧΙΚΗ |  ΔΙΟΙΚΗΣΗ |  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ |  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ |  ΦΕΚ |  ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ